Kaksospojilta loppui virta kesken ruokailun

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Moni on varmasti joskus taistellut väsymystä vastaan, ja yrittänyt pitää tajuntansa maailmankartalla viimeiseen hetkeen asti ennen nukahtamista. Nyt verkossa on julkaistu ihastuttava video hyvin uneliaista taaperoista, jotka taistelevat väsymystä vastaan lounasruokailunsa aikana.

Kuva: YouTube

Kaksoset istuvat ruokapöydän ääressä syöttötuoleissaan, joiden tarjottimilla on spagettilautaset. Pienokaiset näyttävät rättiväsyneiltä, sillä heidän silmänsä eivät ole pysyä auki. Poikalasten päät nuokkuvat eteen ja taakse, kun he yrittävät pysyä hereillä syödäkseen ruokansa loppuun.

Videon tekstin mukaan taaperot ovat väsyneitä, koska ennen lounastaan he leikkivät pitkään uima-altaalla ja hiekkarannalla. Toinen vauvoista ei muun muassa suostu keskeyttämään ruokailuaan, joten hän syö spagettinauhojaan silmät kiinni. Lopulta kastikkeen sotkemat pojat eivät enää pysy hereillä, vaan he nukahtavat suut auki syöttötuoleihinsa.