Hämmentävä yhdennäköisyys Diana-elokuvan kuvauksissa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina hiljaiseloa työrintamalta pitänyt näyttelijä Naomi Watts on keskittynyt viime aikoina lähinnä perhe-elämään, sillä Naomi ja hänen näyttelijämiehensä Liev Schreiber saivat taannoin esikoisensa. Nyt hän on kuitenkin palannut kameroiden eteen.

Kuva: Splash

Mallikuvissakin taannoin äitiytensä myötä poseerannut Naomi Watts on nyt jälleen työn touhussa ja näyttelee parhaillaan edesmennyttä Prinsessa Dianaa tämän elämästä kertovassa elokuvassa Diana. Leffan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä, ja niistä ikuistettujen kuvien perusteella Wattsista on saatu ilmetty Diana.

King Kong ja The Ring -elokuvia tähdittänyt 43-vuotias Naomi Watts bongattiin taannoin alastomana hotellihuoneensa parvekkeella, mutta mitään kovin ihmeellistä hänen alastomuudessaan ei ole. Naomi nähtiin nimittäin ilman rihman kiertämää myös valkokankaalla elokuvassa Mother And Child.