Victorian enkeli hämmentää – superseksikäs vai liian laiha? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eteläafrikkalainen mallikaunotar Candice Swanepoel on ollut jo parin vuoden ajan yksi maailman suosituimmista huippumalleista. Victoria’s Secret -alusvaatemalli joutui taannoin anoreksiahuhujen kohteeksi hänen langanlaihan olemuksensa vuoksi.

Nyt huhut ovat mahdollisesti saaneet jatkoa, kun Candice poseerasi eilen muotikuvaaja Mario Testinon järjestämissä bileissä Bostonissa, Yhdysvalloissa. Mallikaunotar saapui In Your Face -tapahtumaan näyttävässä ja niukassa mustassa pikkumekossa, joka osoitti, että neitokainen on edelleen hyvin laihassa kunnossa.

Candice Swanepoel aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana. Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue -lehtiä ja Niken mainoksia. Taannoin sinisilmäinen kaunotar nousi Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle reilun kolmen miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.