Candice Swanepoel julkaisi bikinikuvansa – ei ole lisättävää!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eteläafrikkalainen mallikaunotar Candice Swanepoel on noussut yhdeksi kuumimmista huippumalleista. Victoria’s Secret -alusvaatemalli joutui taannoin anoreksiahuhujen kohteeksi hänen langanlaihan olemuksensa vuoksi.

Nyt hieman lisää massaa vartaloonsa kerännyt Candice Swanepoel nähdään upeassa bikiniotoksessa, jonka neitokainen julkaisi Instagram-profiilissaan. Malli esittelee kuvassa ruskettunutta vartaloaan punaisissa minikokoisissa bikineissä.

Kuva: Twitter

Candice Swanepoel aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana. Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue -lehtiä ja Niken mainoksia. Taannoin sinisilmäinen kaunotar nousi Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle reilun kolmen miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.