Haluatko menestyvän lapsen? Hedelmöitä itsesi menestyjän spermalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joillakin kaksilahkeisilla voi olla vaikeuksia hedelmöittää lasta sperman heikon laadun vuoksi. Tämän vuoksi ympäri maailmaa onkin perustettu spermapankkeja, joista saattaa löytyä apu pariskuntien hankalaan tilanteeseen.

Mikäli pariskunnat haluavat lapselleen niin sanotut tähtigeenit, voivat he nyt hedelmöittää tulevan tenavansa julkkisspermalla. Vasta lanseerattu Fame Daddy -sivusto väittää, että sen listoilla on 40 tähteä. Kyseinen spermapankki onkin saanut jo talletettua kokoelmiinsa F1-kuskin, rokkarin, Oscar-voittajan, olympiavoittajan ja eläkkeelle jääneen jalkapalloilijan spermaa.

Tähtien siemennestettä ei tietenkään luovuteta halukkaalle halvalla, vaan hedelmöitysavun hinta lähtee 15.000 punnasta, eli 19.000 eurosta, ylöspäin. Sivusto markkinoi tuotettaan ”todistetun voittajan spermana” ja väittää vanhempien saavan sillä kyvykkäämpiä lapsia.

– Myymme spermaa menestyviltä ihmisiltä, jotka ovat nousseet alojensa huipuille. Annamme erinomaista lääkäripalvelua, ja prosessia tukevan ympäristön. Meillä on huippuluokan julkkiksia, joiden luovuttama sperma on saatavana vain meidän klinikaltamme, kertoo Fame Daddy -sivuston johtaja Dan Richards Female First -sivustolle.