River Viiperi ja Paris Hilton treffeillä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Seurapiirikaunotar Paris Hilton vietti taannoin pitkään hiljaiseloa julkisuudesta, mutta hiljattain hän palasi rytinällä. Taksikuski julkaisi nimittäin salaa äänittämänsä tallenteen, jolla Paris haukkuu homoseksuaaleja muun muassa kiimaisiksi ja ällöttäviksi sekä HIV-kantajiksi.

Paris Hilton seurustelee nykyään 21-vuotiaan mallin River Viiperin kanssa, jonka äiti on suomalainen. Nyt pariskunta ikuistettiin paparazzikuviin matkalla Bootsy Bellows -yökerhoon. Julkkisneitokainen oli valinnut ylleen tiukan mekon, joka toikin antoisasti esille hänen silikonitäytteiset rintansa.

Seurapiirikaunottaren edellinen yritys palata realitysarjojen rahakkaille laitumille epäonnistui pahasti The World According To Paris -sarjalla. Heikkojen katsojalukujen vuoksi sarjaa ei uusittu toiselle tuotantokaudelle. Niinpä Paris yrittääkin tehdä paluuta musiikin pariin. Tällä hetkellä neitokaisen suurin tulonlähde on kuitenkin hänen hajuvesibisneksensä, joka on arvioitu peräti 1,5 miljardin dollarin, eli 1,3 miljardin euron arvoiseksi liiketoiminnaksi.