Kohuväite: Britney Spears ajoi hiuksensa huumeiden takia?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spears on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa, sillä neitokainen valittiin taannoin Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun tuomariksi. Viime päivinä poptähti on ollut otsikoissa, kun hänen vuonna 2008 tapahtunutta hermoromahdustaan on käsitelty jälleen medioissa.

Tällä hetkellä tähden suurin huolen aihe on hänen ex-managerinsa Sam Lutfi, joka on nostanut kanteen laulajatarta ja hänen vanhempiaan vastaan sopimusrikkomuksesta ja kunnianloukkauksesta. Lutfi ampuu kovilla panoksilla, sillä hän aikoo nostaa oikeudessa esille yksityiskohtia väittämästään Britneyn huumehuuruisesta historiasta.

TMZ-verkkosivuston mukaan Sam Lutfin asianajaja Joseph Schleimer on väittänyt oikeudessa Britneyn käyttäneen runsaasti amfetamiinia hermoromahduksensa aikoihin. Schleimerin mukaan syy tähden oudolle hiustenajeluepisodille oli se, että hän pelkäsi joutuvansa hiusnäytteistä otettavaan huumetestiin. Schleimerin mukaan hänen päämiehensä Sam Lutfi yritti saada Britneytä tapaamaan psykiatria kahta päivää ennen kun hänet määrättiin isänsa valvontaan, mutta tähti kieltäytyi.

– Päämiehestäni on tehty syntipukki Britneyn epävakaalle käytökselle ja huumeiden väärinkäytölle. Britneyn suosikkihuume oli amfetamiini, ja useimmat asiat mitkä hänellä menivät pieleen johtuivat siitä. Päämiehelleni ei maksettu palkkaa managerina olemisesta. Hänet on mustamaalattu henkilönä, joka huumasi tähden ja laittoi hänet sairaalaan, Joseph Schleimer kertoi TMZ-julkaisulle.

Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman toisen tuotantokauden tuomaristopenkillä nähdään Spearsin lisäksi Simon Cowell, L.A. Reid ja Demi Lovato. Poptähden kerrotaan tienaavan työpestistään huimat 15 miljoonaa dollaria, kun taas 19-vuotiaan teinitähden Demi Lovaton huhutaan kuittaavan tuomarityöstään miljoona dollaria.