X Factor -kaunotar tuli kaapista – kisassa vain yksi heterotyttö

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suosittu televisioformaatti X Factor on parhaillaan käynnissä Britanniassa, jossa yksi ohjelman kilpailijoista on 19-vuotias Charlotte ”Charlie” Rundle. Nuori nainen on ollut tähän mennessä televisioruudussa varsinainen poikatyttö.

Äskettäin topless-kuvallaan kohauttanut neitokainen on nyt jälleen otsikoissa, sillä hän on kertonut olevansa biseksuaali. Massoittain miespuolisia faneja puolelleen vetänyt Rundle paljasti The Sun -lehdelle, kuinka kaikki pojat aina hämmästelevät sitä, että hänellä on tyttöystävä. Laulajattaren mukaan tytöt usein ajattelevatkin, että hän on homo, kun taas pojat luulevat häntä heteroksi.

– Mutta oikeastaan pidän sekä pojista että tytöistä, eli saan parhaat palat molemmista maailmoista, Charlotte Rundle selittää The Sunille.

Kuva: Twitter

Tilanne Britannian X Factorissa onkin muodostunut mielenkiintoiseksi, sillä Rundlen paljastuksen myötä kisassa on jäljellä enää vain yksi heterotyttö. Lucy Spraggan ja Jade Ellis -nimiset kilpailijat ovat jo aiemmin kertoneet olevansa lesboja. Kisan ainoan heterotytön Ella Hendersonin huhutaankin löytäneen itselleen sutinaa kisassa myös mukana olevan George Shelleyn kanssa.