X Factor -tähti julman pilan kohteeksi – meni jo liian pitkälle?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Olly Murs tuli tunnetuksi X Factor -ohjelmasta vuonna 2009. 28-vuotias mies on tehnyt televisiokilpailun jälkeen uraa juontajana. Cheryl Coleen ihastunut julkkisjuontaja on hyvä ystävä JLS-poikabändin jäsenten kanssa.

Nyt kaverusten ystävyys saattaa kuitenkin olla vaakalaudalla, koska X Factor -tähti joutui julman pilan kohteeksi. Mies pelästyi suunniltaan, kun luuli JLS-komistus Aston Merrygoldin loukkaantuneen tekemässään ihmistykinkuula-tempussa.

Lontoon Dagenhamissa pidetty hyväntekeväisyystapahtuma sai yllättävän käänteen, kun Olly Murs haastatteli poikabändiä. Merrygold ilmoittautui vapaaehtoiseksi tykinkuulaksi Channel 4 -kanavan kuvaamaan temppuun. Murs painoi käynnistysnappia ja katsoi kauhistuneena, kun poppari teki syöksylaskun maahan.

Parin minuutin ajan Aston makasi maassa liikkumatta ensiapuhoitajien rynnätessä paikalle. Murs ehti hikoilla hetken kauhun vallassa ja syytti itseään napin painamisesta. Miestähti sai pian huokaista helpotuksesta, kun kyseessä olikin julma pila. Merrygoldin sijaan tempun oli nimittäin tehnyt stunttimies, joka näytteli loukkaantunutta, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Oliver Stanley ”Olly” Murs julkaisi esikoisalbuminsa vuonna 2010. Kyseinen levy menestyi hyvin Britannian albumilistalla ja se myi nopeasti platinaa. Murs palasi vuonna 2011 X Factor -kilpailuun, kun mies sai pestin The Xtra Factor -spin-off-ohjelmasta. Tänä vuonna miehen Twitter-blogin seuraajamäärä nousi kolmeen miljoonaan.