James Bondia epäillään biseksuaaliksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Harva valkokankaan hahmo on saavuttanut vastaavaa kulttimainetta kuin brittiläinen salainen agentti 007 James Bond. Uusin Bond-filmatisointi Skyfall saa Suomen ensi-iltansa 26. lokakuuta. Varoitus: Artikkeli voi sisältää juonipaljastuksen.

Rakastettu agenttihahmo on tunnettu vuosia pahimmanlaatuisena naistenmiehenä, mutta tuoreimpien raporttien mukaan maine on vaakalaudalla. James Bondilla on nimittäin uusimmassa filmatisoinnissa sutinaa miesten kanssa, NBC News uutisoi. Movieline-sivuston mukaan Skyfall-elokuvassa nähdään kohtaus, jossa vangittu vakooja flirttailee Silva-roiston kanssa.

Kun Javier Bardemin esittämä pahis koskettelee Bondin rintaa eroottisesti, agentti vihjaa kokeneensa ennenkin miehistä hellyyttä. Daniel Craigin hahmo kommentoi vihjaavasti ”Mikä saa sinut luulemaan, että tämä olisi ensimmäinen kertani?”. Kyseinen kohtaus onkin saanut Bond-fanit ja asiantuntijat pohtimaan kuuluisan agentin seksuaalisuutta.

Päätähti Craigin kerrotaan kuitenkin kommentoineen lehdistötilaisuudessa, ettei hän näe kyseisessä kohtauksessa seksuaalista virettä. Skyfall-elokuvan pääosissa nähdään Daniel Craig ja ohjauksesta vastaa American Beauty -elokuvastakin tuttu Sam Mendes. Toimintaelokuvan muissa rooleissa nähdään muun muassa Javier Bardem, Naomie Harris, Ralph Fiennes ja Albert Finney. Elokuvan ensimmäinen traileri julkaistiin jo keväällä.