Nainen synnytti oman lapsenlapsensa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vanhan sanonnan mukaan äidin rakkaudella ei ole rajoja. Tämä pitänee paikkansa ainakin Yhdysvaltain Georgian osavaltiossa asuvan 45-vuotiaan Angie Stocktonin tapauksessa. Daily Mirror -lehti uutisoi nimittäin hänen kantaneen tyttärensä Krista Saxonin lasta, koska tytär ei voinut sitä itse tehdä.

Kyseessä on neljäs vastaavanlainen tapaus Yhdysvalloissa, ja ensimmäinen Angien osavaltiossa Georgiassa. Nainen kertoo suostuneensa tyttärensä pyyntöön, vaikka kaikki eivät suhtautuneet tempaukseen yhtä suopepasti. Lapsen vanhemmille on kuitenkin tärkeintä, että heidän poikansa syntyi terveenä. Angielle raskausaika toi mukanaan yllätyksiä, sillä edellisen lapsen syntymistä oli ehtinyt vierähtäöä jo tovi.

– Olin viimeksi raskaana 26 vuotta sitten. Olin unohtanut monia asioita. Tyttäreni piti kertoa minulle, mitä tulee tapahtumaan, Angie Stockton kertoo.

Angie kuitenkin totesi, ettei aio synnyttää enää uutta lasta. Mikäli Krista ja hänen aviomiehensä haluavat vielä uuden lapsen, he joutuvat turvautumaan adoptioon.