Nicole Coco Austin on seksikkäin supersankari

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice-T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin.

Nyt 33-vuotias kurvikaunotar nähtiin New Yorkissa Comic Con -tapahtumassa seksikkään supersankarin roolissa. Uhkealla Cocolla onkin vartalo, joka soveltuu uskomattomien mittojensa ansiosta täydellisesti karikatyyrisille sankarihahmoille. Neitokainen näytti varsin upealta poseeratessaan otoksissa paljastavassa valkoisessa asussaan.

Otoksissa julkkisneito poseeraa muun muassa yhdessä muiden supersankareiden kanssa. Hän pääsi tapahtumassa myös yhteiskuvaan Spider-Manin, Hulkin ja monien muiden sarjakuvahahmojen luojan Stan Leen kanssa. Neitokainen saa tietojen mukaan oman sankarihahmon uuteen sarjakuvakirjaan.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.