Nicole Coco Austin prätkätyttönä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice-T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin.

Nyt 33-vuotias kurvikaunotar on ikuistettu Twitter-otokseen, jossa Coco esiintyy varsinaisena motoristin unelmana. Realitytähti on verhonnut muodokkaan vartalonsa avonaiseen korsettiin, joka paljastaa hänen muotojaan. Omaa Peepshow-burleskiesitystä tähdittävä neitokainen saattaisi hyvinkin voittaa otoksella kuumimman prätkätytön tittelin. Whosay-kuvasivusto sensuroi Cocon julkaiseman kuvan alastonkuvana. Kuvasta onkin nyt sumennettu intiimeimmät paljaat alueet.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.