Robert Pattinson ja Kristen Stewart jättävät Hollywoodin?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät taannoin, kun Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin suhde päättyi pettämisskandaaliin. Sittemmin Stewart ja Pattinson saivat sovittua tapauksen ja muuttivat takaisin yhteen.

Nyt pariskunnan kerrotaan saaneen tarpeekseen julkisuuden valokeilasta ja suunnittelevan muuttoa. Robert Pattinson ja Kristen Stewart haluavat aloittaa uuden elämän yhdessä, ja he aikovatkin ostaa romanttisen piilopirtin Englannista. Lähteiden mukaan Hollywood-pari on katsellut asuntoja erityisesti Cornwallista.

– Robertin lapsuudessa hänen perheensä kävi idyllisillä lomilla Falmouthissa, Trurossa ja Newquay, joten hän on aina muistellut aluetta lämmöllä. Muutamia viikkoja sitten hän vei Kristenin neljän päivän retkelle Lizard Pointiin, ja kukaan ei häirinnyt heitä. He saivat viettää muutaman päivän täysin normaalisti, kertoo lähde The Sun -lehdelle.

Pariskunta päätti ostaa asunnon kyseiseltä alueelta ja he ovat jo iskeneet silmänsä muutamaan mökkiin. Twilight-rakastavaiset toivovat lyövänsä pian lukkoon kaupat uudesta kodista. Heidän suhteensa näyttää jälleen kukoistavan, sillä Kristenin kerrottiin äskettäin ostaneen 2,2 miljoonan dollarin, eli 1,8 miljoonan euron, Malibu-kodin ollakseen lähempänä mielitiettyään. Nyt neito asuukin vain parin kilometrin päässä kuuluisasta poikaystävästään.

Kristen on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä pettämisskandaalin vuoksi. Skandaali sai alkunsa paparazzikuvista, joissa Kristen nähtiin suutelemassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Stewart myönsi pettäneensä Pattinsonia Sandersin kanssa 24 tunnin sisällä kuvien leviämisen jälkeen ja sai potkut Lumikki ja metsästäjä -elokuvan jatko-osasta.