Elisha Cuthbert on edelleen kuuma kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suuren suosion saaneesta 24-televisiosarjasta tunnetuksi tullut ja sittemmin myös muutamissa elokuvissa nähty Elisha Cuthbert on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta, mutta taannoin hän poseerasi Flare-lehden kannessa ja sisäsivuilla.

24-sarjan päättymisen jälkeen Elisha on tähdittänyt esimerkiksi Happy Endings -televisiosarjaa ja keikistellyt korumerkkien mainoskuvissa. Eilen Elisha Cuthbert kuvattiin New Yorkissa, jossa hän oli Good Morning America -aamuohjelman vieraana.

Paris Hiltonin ystävänäkin tunnettu Elisha on nähty myös CBS-kanavan Ny-Lon -televisiosarjan päätähtenä. Elisha Cuthbert esitti sarjassa newyorkilaista kirjallisuuden opettajaa ja levykaupan myyjää, joka ihastuu Atlantin takana Lontoossa asuvaan meklariin. Ny-Lon perustuu aikaisempaan brittiversioon, joka on Rashida Jonesin ja Steven Moyerin käsialaa.