Nyt puhuu lastenvahti: ”Britney Spearsin perhe manipuloi häntä!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spears on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa, sillä neitokainen valittiin taannoin Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun tuomariksi. Sitäkin enemmän kohua on aiheuttanut viime viikkoina tähden vuodesta 2008 jatkunut holhous.

Britney Spears on ollut hiljattain esillä mediassa myös yhteenotoista ex-managerin kanssa. Tämä väitti äskettäin, että Spearsin kotoa olisi löytynyt huumekätkö. Laulajattaren ex-manageri Sam Lutfi on nostanut kanteen Britneytä ja hänen vanhempiaan vastaan sopimusrikkomuksesta ja julkisesta mustamaalauksesta.

Nyt RadarOnline.com-verkkosivusto raportoi Lutfin saaneen oikeuteen todistajakseen tähden entisen lapsenvahdin Lourdes Torresin. Torresin mukaan Britney joutuu valvojiensa, tähden isän Jamien ja sulhasen Jasonin manipuloimaksi. Lourders oli Britney Spearsin kahden nuoren pojan lapsenvahtina pian sen jälkeen, kun tähti määrättiin vuonna 2008 hermoromahduksensa seurauksena valvonnan alaiseksi.

Ex-lapsenvahdin mukaan tähden perhe manipuloi kyseisenä aikana laulajatarta henkisesti ja hän aikoo paljastaa totuuden tähden yksityiselämästä. Lourder väittää lopettaneensa työnsä, koska järkyttyi niin pahasti siitä, mitä hän näki Britneylle tapahtuvan.

Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman toisen tuotantokauden tuomaristopenkillä nähdään Spearsin lisäksi Simon Cowell, L.A. Reid ja Demi Lovato. Poptähden kerrotaan tienaavan työpestistään huimat 15 miljoonaa dollaria, kun taas 19-vuotiaan teinitähden Demi Lovaton huhutaan kuittaavan tuomarityöstään miljoona dollaria.