Perheenäidin hämmentävä paljastus – kertoi olevansa apinoiden kasvattama

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kuuluisa viidakkomies Tarzan on hänestä kerrotuissa tarinoissa apinoiden kasvattama. Välillä uutisissa kerrotaan tapauksista, jossa lapset ovat todella tulleet jonkun eläinlajin kasvattamiksi.

Nyt eräs brittiläinen kotirouva on herättänyt ihmetystä väitteellään, jonka mukaan apinat olisivat kasvattaneet hänet Kolumbiassa. Marina Chapman uskoo, että hänet kidnapattiin nuorempana ja jätettiin Etelä-Afrikan maahan keskelle viidakkoa. Apinat opettivat naisen muun muassa ottamaan kaneja ja lintuja kiinni paljain käsin.

Chapman kertoo, että metsästäjät löysivät hänet ennen pitkää, ja toivat takaisin sivistyksen pariin. Hän työskenteli piikana kolumbialaisessa perheessä ja matkusti heidän kanssaan Englantiin, jossa tapasi tulevan miehensä, bakteeritutkija John Chapmanin.

– Oletus on, että sieppaus meni jotenkin väärin. Hän muistaa vain sen, että hänet huumattiin kloroformilla. Hän ilmeisesti oppi viidakossa puolustamaan itseään ja tuli vain kerran todella kipeäksi, kun söi myrkyllisiä marjoja. Kuulin viidakkotarinoita iltasaduiksi, kuten siskonikin, kertoi kotirouvan tytär Vanessa James Sunday Telegraph -lehdelle.