Amy Childsin kauhunhetket: ”Silikoni-implantit kääntyivät ympäri”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen Amy Childs on noussut Britanniassa seuratuksi tähdeksi Glamourelämää Essexissä ja Big Brother -realitysarjojen tähtenä. Viime kuukausina Amy on noussut brittilehdistön lemmikiksi alituisten bikiniposeeraustensa ansiosta.

Kuva: Splash

Punatukkainen povipommi on nyt avautunut julkisuudessa pieleen menneestä rintaleikkauksestaan, joka sai naisen muodot notkahtamaan viitisen vuotta sitten. Amy Childs kertoo joutuneensa toisen operaationsa jälkeen hengenvaaraan, kun hänen silikoni-implanttinsa kääntyivät ympäri. Tämän ansiosta kaunottaren rinnat myös putosivat useita senttejä alaspäin ja menettivät terhakkaan muotonsa.

– Minulle tehtiin rintaoperaatio viisi vuotta sitten, mutta rintani rupsahtivat, kun silikoni-implantit kääntyivät ympäri. Se oli todella vaaralllista. En edes tiennyt, että niin voi käydä, kertoi Amy Childs The Sun -lehdelle.

Neidon ensimmäinen operaatio tehtiin hänen ollessaan 18-vuotias, jolloin luonnollista A-kuppia suurennettiin D-kuppiin. Toisessa leikkauksessa Amyn rinnoista tehtiin DD-kupit. Hän on aiemmin kertonut toisen rintaleikkauksen olleen paras asia elämässään, koska sen ansiosta tähden ei tarvitse käyttää rintaliivejä.

22-vuotias Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti Glamourelämää Essexissä -sarjan näyttelijänä. Viime vuoden lokakuussa alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Sarjan kolmas tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Realitytähden väitettiin äskettäin seurustelevan poplaulaja Peter Andren kanssa. Taannoin oman uimapukumallistonsa lanseerannut Childs kertoi, ettei aio koskaan esiintyä yläosattomissa. Amy toimii myös Ultimo-merkin alusvaatemallina.