Britney Spearsin isä hakkasi tyttärensä managerin?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spears on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa, sillä neitokainen valittiin taannoin Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun tuomariksi. Sitäkin enemmän kohua on aiheuttanut viime viikkoina tähden vuodesta 2008 jatkunut holhous ja siihen liittyvät kiistat.

Britney Spears on ollut esillä mediassa myös yhteenotoista ex-managerinsa Sam Luftin kanssa kanssa, sillä mies on nostanut kanteen tähteä ja hänen vanhempiaan vastaan sopimusrikkomuksesta ja julkisesta mustamaalauksesta. Mies on esittänyt oikeudessa viime aikoina tyrmisyttäviä väitteitä Britneystä ja hänen lähipiiristään. Nyt Lufti on väittänyt tähden Jamie-isän pahoinpidelleen hänet ja uhkailleen miehen henkeä.

TMZ-verkkosivuston mukaan Sam Lutfi kertoi Los Angelesin tuomioistuimelle Jamien hyökänneen hänen kimppuunsa Britneyn kotona. Lutfin väittää Jamien lyöneen häntä pallean kohdalle ja uhanneen tappaa hänet. Ex-manageri onnistui pakenemaan pakenemaan paikalta. Mies kertoo voivansa käyttää Jamielta ennen tapausta saamaansa uhkailevaa tekstiviestiä todisteena oikeudessa.

– Jos ja kun me tapaamme, yksi asia tulee tapahtumaan. Minä menen vankilaan ja sinä menet sairaalaan, luki viestissä Lutfin mukaan.

Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman toisen tuotantokauden tuomaristopenkillä nähdään Spearsin lisäksi Simon Cowell, L.A. Reid ja Demi Lovato. Poptähden kerrotaan tienaavan työpestistään huimat 15 miljoonaa dollaria, kun taas 19-vuotiaan teinitähden Demi Lovaton huhutaan kuittaavan tuomarityöstään miljoona dollaria.