Ex-mies haukkuu Katie Pricen: ”Hän on hullu!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti Katie Price eli povipommi Jordan, on tullut miljoonille tutuksi kolmossivun tyttönä ja omista realitysarjoistaan. Vähäpukeisuudestaan tunnettu kolmen lapsen äiti yrittää jälleen saada jalansijaa musiikkialalla.

Äskettäin 34-vuotiaan povipommin kerrottiin eronneen poikaystävästään Leandro Pennasta. Nyt 27-vuotias argentiinalainen malli on tuulettanut tunteitaan tapahtuneen johdosta. Mies väittää, että hän oli pariskunnasta se, joka jätti toisen, ja kertoo myös yksiselitteisen syyn päätökseensä.

– Jätin hänet, koska hän on yksinkertaisesti hullu. Katien aivoissa eivät ole kaikki ruuvit kohdillaan, tai niitä ei ole kiinnitetty tarpeeksi tiukkaan. En tiedä mikä on hänen ongelmansa. En voinut tehdä muuta, hän teki minut hulluksi, kertoo Leandro Penna Americas Caras -lehdelle.

Penna aikoo muuttaa takaisin Argentiinaan suhteen päätyttyä. Hän lentää kotimaahansa jo muutaman päivän sisällä. Pariskunta on eronnut aiemminkin, mutta palannut taas takaisin yhteen. Mies sanoo, ettei tällä kertaa suhteeseen ole enää paluuta.

Katie Price julkaisi äskettäin verkkosivuillaan tiedotteen, jossa hän kertoi eronneensa Pennasta ystävällisessä hengessä. Hän tunnusti eron syiksi töiden aiheuttamat kiireet, joiden vuoksi pari ei ehtinyt nähdä toisiaan tarpeeksi. Hänen mukaansa suhde ei voinut tämän takia kehittyä pidemmälle. Julkkispari erosi aikaisemminkin, ja heillä oli viimeksi välirikko vuoden 2011 lokakuussa lyhyen seurustelun päätteeksi. Pricen kerrotaan kiinnostuneen jo 19-vuotiaasta X Factor -kilpailija Dan Ferrari-Lanesta, jonka kanssa hän on vaihdellut flirttailevia tekstiviestejä.