Fani takertui kiinni – Madonna kaatui esiintymislavalla! Katso video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva 54-vuotias Madonna kiertää parhaillaan maailmaa MDNA-kiertueellaan. Konserttikiertueella on nähty jo muutamia kohauttavia tempauksia, joista on uutisoitu pääosin negatiivisesti.

Nyt popin kuningatar on joutunut esiintymislavalla noloon tilanteeseen innokkaan fanin takia. Madonna lauloi Like A Prayer -hittikappalettaan, kun fani tarrasi tähteen kiinni. Tämän seurauksena poplaulaja kaatui lavalla yleisönsä edessä.

Kuva: YouTube

Tilanne on tallennettu myös verkkovideolle. Videomateriaalista näkyy, että poppari korjaa nopeasti tilanteen nousemalla ylös ja jatkamalla lauluaan.

Madonna on usein otsikoissa kohukonserttiensa lisäksi rakkauselämänsä merkeissä. Madonna viihtyy nykyisin 24-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin niin ikään 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.