Huomio miehet! Tämä saa naisen kieltäytymään seksistä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Silloin tällöin pariskunnan makuuhuoneeseen puhaltavat viileät tuulet, jolloin nainen yksinkertaisesti kieltäytyy edessä olevasta kuumasta seksisessiosta. Miehelle voi olla arvoitus, mikä oikeastaan saa neidon tunteet kylmenemään.

Nyt uusin tutkimus kertoo tähän dilemmaan yksinkertaisen vastauksen. Naiset eivät voi nimittäin sietää miesten ällöttäviä ja hoitamattomia jalkoja. Kaksi viidesosaa kauniimman sukupuolen edustajista pitää jalkoja miesten vähiten viehättävänä osana.

Neitokaiset eivät pelkästään torju miesten jalkoja, sillä he tuntevat vastenmielisyyttä omiakin jalkojaan kohtaan. Tutkimuksen mukaan neidot häpeävät omia hoitamattomia jalkojaan niin paljon, että välttävät tuolloin paljain jaloin kulkemista. Niin ikään kolmannes kaksilahkeisista pitää jalkoja naisen kehon rumimpana osana.

Suurin osa vastaajista oli kuitenkin häpeästään huolimatta halukkaita hoitamaan jalkojaan. Footner-jalkahoitotuotteiden valmistajan tekemään tutkimukseen osallistui 2.000 ihmistä. Kaksi kolmasosaa vastaajista kertoi tuntevansa paineita jalkahoitoja kohtaan. Kovin moni ei kuitenkaan panostanut hoitoihin rahallisesti.

Talvikaudella ihmiset kiinnittävät omien sanojensa mukaan vähemmän huomiota jalkojen kuntoon. Vaikka naiset kertoivat tuntevansa olonsa naisellisemmaksi hoidettujen jalkojen kanssa, he panostivat kuitenkin enemmän korkokenkiin. Kolmasosa heistä kertoi käyttävänsä kenkiä ulkonäön vuoksi, vaikka korot aiheuttivat myös kipua jaloissa, uutisoi Daily Mail -sivusto.