Cosmopolitan: Näitä naistenvaatteita mies pitää seksikkäinä

Lifestyle · Tim Isokivi

Yleinen oletus on, että miesten mielestä naisten pukeutumisen seksikkyys riippuu lähinnä siitä, kuinka vähän naisella on yllään tai kuinka paljon vaatteet paljastavat ihoa. Todellisuudessa kauneus – ja seksikkyys – on kuitenkin katsojan silmissä.

Cosmopolitan-lehti on nyt kysellyt miehiltä, mitkä vaatteet ovat heidän mielestään seksikkäimpiä naisen päällä. Harva tulee ajatelleeksi esimerkiksi collegehousuja seksikkäinä vaatekappaleina. Kuka tahansa tyttö voi pitää paljastavia tai tiukkoja vaatteita, mutta jotkut saavat jopa collegehousut näyttämään seksikkäiltä. Myöskään korkokengät eivät aina herätä miehen haluja, sillä toiset pitävät tasapohjaisia kenkiä mieluisampana näkynä.

– Nainen, joka käyttää useimmiten tasapohjaisia kenkiä, osoittaa, ettei hän ole täysin pakkomielteinen kauneudestaan, vaan on sinut itsensä kanssa. Lisäksi korkokengillä kulkevan naisen todellista pituutta on hankalampi määritellä, Teke W. kommentoi.

Perinteisempiä seksikkäänä pidettyjä vaatteita listalla olivat minihameet ja tiukat farkut, sillä ne korostavat naisen muotoja ja erityisesti takapuolta. Myös korkeat korot ovat edelleen useiden miesten mieleen. Eräs haastateltu kommentoi pitävänsä siitä, kuinka korot pidentävät naisen sääriä ja korostavat ryhtiä. Myös tiukat takapuolta korostavat verryttely- ja joogahousut ovat luonnollisesti miesten suosiossa. Kesäisempiä vaatteita, kuten toppia, kesämekkoja ja shortseja pidetään klassisen seksikkäinä.