Scarlett Johansson yllätti goottityylinenä – tunnistatko vielä kaunottaren?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonien miesten janoama naistähti Scarlett Johansson nähdään parhaillaan Suomen valkokankailla The Avengers –elokuvassa. Näyttelijätär kertoi äskettäin joutuneensa tiukalle dieetille ennen elokuvan kuvauksia, koska hänen roolihahmonsa puku oli hyvin piukka.

Nyt 27-vuotias kurvijumalatar on ikuistettu varsin yllättävään otokseen W-lehden kansikuvassa. Scarlett on nimittäin maskeerattu kuvaan goottitytöksi, ja neitokaisen kasvoja koristaakin varsin tummasävyinen meikki. Kaunottaren hiukset on myös värjätty harmaanmustaksi, ja ne muistuttavat hieman Disney-elokuvien Cruella de Vil -hahmon tyyliä.

Kuva: W Magazine

The Avengers -elokuva kokoaa yhteen Marvelin suosituimmat supersankarit. Mukana ovat Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye ja Black Widow. Supersankariseikkailun ohjaaja on Buffy Vampyyrintappaja- ja Angel -televisiosarjojen luoja Joss Whedon. Elokuva perustuu Marvelin ikisuosittuun Kostajat-sarjakuvaan, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1963.