Supermallin Halloween-mekko ”pelottavan” lyhyt – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallien kirkkaimpaan tähtikaartiin lukeutuva Alessandra Ambrosio on yksi maailman kauneimmista äideistä, sillä hän synnytti esikoisensa elokuussa 2008. Kaunotar sai toisen lapsen tämän vuoden toukokuussa, mutta palasi nopeasti malliuralleen.

Viime viikolla maailman kalleimmissa rintaliiveissä poseerannut supermalli juhli eilen illalla Halloweenia yhdessä ystäviensä kanssa. Juhlatunnelmissa Beverly Hillsissä kuvattu kaunotar ei ollut pukeutunut kovinkaan pelottavaan asuun, mutta sen sijaan hänen pienenpieni mekkonsa oli suorastaan pelottavan lyhyt.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Alessandra Ambrosio tuli tunnetuksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Hänet nähtiin taannoin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.