Mitä Christina Aguileralle tapahtui? Photoshoppaaja iski jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen laulaja Christina Aguilera on toiminut viime aikoina Yhdysvaltojen The Voice -laulukilpailussa mentorina ja tuomarina, ja siinä sivussa Christina on ehtinyt myös työstää uutta Lotus-albumiaan, joka ilmestyy 14. marraskuuta. Hän on ollut otsikoissa myös lihomisensa ja nykyisen rehevän olemuksensa merkeissä.

31-vuotias poppari on saanut kurvikkaasta vartalostaan paljon kritiikkiä, mutta uudet muodot on huomattu myös positiivisessa mielessä. Neitokainen itse totesi aiemmin, että on vain tyytyväinen olemukseensa. Nyt US Weekly -lehden lukijat ovat kuitenkin hämmentyneet, sillä Christina mainostaa parhaillaan uutta Royal Desire -tuoksuaan pari vuotta vanhalla kuvalla, jossa hän on huomattavasti nykyistä laihempi ja lisäksi rajusti photoshopattu.

Jezebel-verkkojulkaisu otti mainoskuvan tarkasteluun ja huomasi, että Christinan kuvaa on käsitelty hieman huolimattomasti ainakin kuudessa kohdassa. Verkkojulkaisun mukaan myös poptähden kasvot on saatu käsiteltyä epäluonnollisen näköiseksi, mutta myös muun muassa ranne, polvitaive, kyynärpää ja leuka on käsitelty luonnottomiksi. Alla vertailun vuoksi vielä tuore valokuva.

Kuva: Splash

Viime vuonna Christina sai myös tunnustusta muodokkuudestaan, sillä laulajalle myönnettiin oma tähti Hollywood Gay Walk of Fameen. Christina Aguilera erosi aviomiehestään ja lapsensa isästä Jordan Bratmanista vuoden 2010 lopulla. Poppari seurustelee nykyisin Matt Rutlerin kanssa, jonka hän tapasi Burleski-elokuvan kuvauksissa. Aguileralla on Max-poika entisen aviomiehensä kanssa.