Lentoemäntä paljasti kulissien takaiset tapahtumat – koripallotähti Magic Johnson oikeuteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Earvin ”Magic” Johnsonia pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista NBA-pelaajista. Hän pelasi Los Angeles Lakers -joukkueessa vuosina 1979 – 1991 ja 1996, ja voitti joukkueineen viisi NBA-mestaruutta. Miehen koripalloura päättyi kuitenkin HIV-tartunnan vuoksi.

Nyt Magic Johnsonin yksityiskoneen lentoemäntä on nostanut kanteen koripallotähteä vastaan. ABC News -uutissivuston mukaan 45-vuotias Lanita Thomas väittää miehen irtisanoneen hänet, koska halusi virkaan nuoremman naisen. Viralliseksi syyksi kerrottiin se, että Lanita tuli kerran töihin 15 minuuttia myöhässä.

Nainen on myös avautunut Magic Johnsonin oudoista vaatimuksista. Lentoemännän tehtävänä oli pitää huoli, että lentokoneessa oli perustarpeiden lisäksi erittäin tarkoin määriteltyjä ruokia ja juomia. Vaadittujen ruokatarvikkeiden joukossa oli Red Vine -lakritsia, jota Lanitan täytyi koripalloilijan vaatimuksesta säännöllisesti puristella pitääkseen sen pehmeänä.

Nainen myös väittää olleensa potkujen syyksi kerrotun 15 minuutin sijaan vain seitsemän minuuttia myöhässä, ja tämäkin vain siksi, että hänellä kesti asioida ruokakaupassa saadakseen lennolle Johnsonin voileivän väliin vaatimaa kahta erilaista kalkkunaa. Lanita vaatii nyt oikeudessa korvauksia laittomasta irtisanomisesta. Entisen lentoemännän mukaan hän ei myöskään saanut pitää lain määräämiä taukoja työpäiviensä aikana.