Rocktähden hulvaton Halloween-sivallus – tätä et olisi odottanut!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne yllätti taannoin faninsa, kun hän kertoi kihlautuneensa Nickelback-yhtyeen keulahahmon Chad Kroegerin kanssa. Puoli vuotta seurustellut pariskunta piti suhteensa hyvin piilossa julkisuudelta ennen ilouutista.

Avrilin ex-poikaystävä, Sum 41 -yhtyeen laulaja Deryck Whibley kuvattiin eilen Halloween-juhlissa nykyisen tyttöystävänsä Ari Cooperin kanssa varsin hilpeässä pukuvalinnassa. Deryck oli nimittäin pukeutunut Avriliksi, kun taas Ari oli tekeytynyt jälkimmäisen nykyiseksi poikaystäväksi, Chad Kroegeriksi. Chadin nimi oli vieläpä kirjoitettu tyttöystävän mukiin.

Kuva: Tumblr

Avril Lavigne on ollut aiemmin naimisissa Sum 41 -yhtyeen keulahahmon Deryck Whibleyn kanssa. Tähtiparin avioliitto kesti kolmen vuoden ajan. Sittemmin poptähti oli pitkään on-off-suhteessa Kardashianien realityperheeseen kuuluvan Brody Jennerin kanssa. Kanadalaiseen Chad Kroegeriin neitokainen rakastui vuoden alussa, kun he alkoivat työstämään yhdessä Lavignen viidettä studioalbumia.