Mayra Veronican Halloween-asu hämmentää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jättirintaisten silikonimallien ykkösnimi on ollut jo pidemmän aikaa hiphop-tähti Ice T:n vaimo Nicole ”Coco” Austin. Viime aikoina Coco on saanut kuitenkin varteenotettavan kilpailijan Mayra Veronicasta.

Kuubalaissyntyinen laulaja Mayra Veronica on tehnyt jo jonkin aikaa uraa musiikin lisäksi myös glamour-mallina ja poseerannut vähissä vaatteissa useissa miestenlehdissä. Tänä vuonna neitokainen on kuitenkin pitänyt hieman hiljaiseloa, mutta nyt hänet kuvattiin Halloween-juhlissa Beverly Hillsissä. Vielä ei ole tietoa pukeutuiko hän omaksi itsekseen vai kenties kisatytöksi.

32- tai 35-vuotias (syntymäajasta on liikkeellä eri tietoja) Mayra Veronica syntyi Kuubassa ja muutti myöhemmin Yhdysvaltoihin, jossa hän on noussut julkkikseksi esiintymällä laulajana ja vierailemalla monissa televisio-ohjelmissa. Mallina Mayra on poseerannut muiden muassa FHM-lehden kannessa.