Koditon mysteerimies pelasti vastasyntyneen huoltoasemalla: ”Näytti Jeesukselta”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalta kantautuu silloin tällöin erikoisia synnytystarinoita, joissa viimeisillään raskaana olevat naiset ovat synnyttäneet jälkikasvunsa esimerkiksi automatkalla. Nyt erään naisen uutisoidaan synnyttäneen tyttövauvan huoltoasemalla.

Oklahomassa asuva Keaton Morris kävi kihlattunsa kanssa aiemmin tässä kuussa naapurustonsa lähellä sijaitsevalla huoltoasemalla, kun he olivat matkalla kotiin autollaan. Tankkaushetki sai kuitenkin yllättävän käänteen, kun naisen synnytys käynnistyi kuukautta ennen laskettua aikaa.

Lapsiveden lirahtamisen jälkeen kaikki tapahtui nopeasti. Yhtäkkiä nainen piteli Honda-merkkisen auton takapenkillä sylissään vastasyntynyttä tyttövauvaa, joka ei hengittänyt. Napanuora oli nimittäin kietoutunut sinertäväksi muuttuneen pienokaisen kaulan ympärille.

Choctaw-tien bensa-aseman vieressä liftannut koditon mies näki synnytyksen ja riensi apuun. Tuore isä oli paniikissa, eikä hän pystynyt kommunikoimaan hätäpäivystäjän kanssa. Gary Wilson -niminen koditon mies otti puhelimen isän kädestä ja noudatti tyynesti hätäpäivystäjän antamia ohjeita. Hän sai vauvan hengittämään irrottamalla napanuoran ja hieromalla pienokaisen selkää.

Ambulanssin saavuttua paikalle ensihoitajat kiittelivät koditonta miestä hänen neuvokkaista toimistaan. Huoltoaseman työntekijät tarjosivat sankariteon tehneelle Gary Wilsonille lämpimän aterian ja yöpymispaikan. Pariskunta ei kuitenkaan ehtinyt kunnolla kiittää vauvansa pelastajaa, sillä mysteerimies oli kadonnut seuraavana päivänä. Onnellisten vanhempien mukaan koditon kulkuri näytti Jeesukselta.

– Hän oli meidän enkelimme sinä iltana. Mies näytti Jeesukselta. Hänellä oli pitkät hiukset ja paksu parta. Kunnon herrasmies, pariskunta kuvaili KWTV-kanavan mukaan.