Britneyn photoshoppaus meni liian pitkälle – lehti pyysi anteeksi kuvaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spears on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun tuomarina. Kohua on aiheuttanut viime viikkoina myös tähden vuodesta 2008 jatkunut holhous ja siihen liittyvät kiistat.

Yhdysvaltalainen Lucky-lehti julkisti hiljattain joulukuun 2012 numeronsa kannen, jossa nähdään Britney Spears. Kansi on kuitenkin herättänyt keskustelua huonon kuvamanipulaation vuoksi. Myös tähden hiusraja on kannen kuvassa aivan liian matalalla, minkä perusteella Britneyllä näyttää olevan päässään peruukki.

Kuva: Splash

Lehden toimitus on nyt pahoitellut kansikuvaa Twitter-tilillään.

– Kiitos kaikille, jotka ovat jakaneet mielipiteensä kannesta! Kuten yleensä, me kerromme palautteen eteenpäin ja olemme pahoillamme, jos olemme tuottaneet joillekin pettymyksen, lehdestä kommentoitiin.

Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman toisen tuotantokauden tuomaristopenkillä nähdään Spearsin lisäksi Simon Cowell, L.A. Reid ja Demi Lovato. Poptähden kerrotaan tienaavan työpestistään huimat 15 miljoonaa dollaria, kun taas 19-vuotiaan teinitähden Demi Lovaton huhutaan kuittaavan tuomarityöstään miljoona dollaria.