Kirjaston kirjan välistä löytyi karmiva yllätys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa klassisissa tarinoissa erilaisia pienikokoisia tavaroita salakuljetettiin paksujen kirjojen sisällä kaiverretuissa salalokeroissa. Tarinat toivat lopulta myös myyntiin kirjoiksi naamioituja salakätköjä, jollainen on nyt löytynyt yllättäen kirjastosta.

Kuva: Splash

Illinoisin osavaltiossa Yhdysvalloissa tehtiin erikoinen löytö, jossa Outbridge Reach -nimisen kovakantisen kirjan sisältä löytyi salakätkö. Erikoiseksi tapauksen tekee se, että salalokerossa oli kultainen ase. Viranomaiset saivat selville, että ase on italialaisen Armi san Marco -yhtiön valmistama, mutta aseen ikää ei ole vielä selvitetty. Kyseinen kirja oli lahjoitettu kirjastolle, joten sen edellisestä omistajasta ei ole ainakaan toistaiseksi tietoa.

Kuva: Splash