Jessica Cirion bikinit pettivät – rinta pullahti esiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Argentiinasta on tullut mallimaailmaan jo lukuisia maailmanluokan kaunottaria, joten maasta on tulossa vielä varmasti runsaasti nykyisten mallitähtien manttelinperijöitä. Eräs uusi lupaava tulokas tällä saralla on nimeltään Jessica Cirio.

Parhaillaan viihdelehdissä ihmetellään, missä näin näyttävää bikinimallia on piiloteltu ennen kuin hänet kuvattiin eilen lomailemassa bikineissä Miami Beachilla yhdessä poikaystävänsä Luciano Bernardin kanssa. Neitokaisella oli yllään Louis Vuittonin bikinit, jotka paljastivat kuitenkin yllättäen hänen toisen rintansa.

30-vuotias argentiinalainen Jessica Cirio, koko nimeltään Jessica Wanda Judith Cirio Perutich, on sukujuuriltan puoliksi italialainen. Hän on tullut kotimaassaan tunnetuksi malliuran lisäksi myös Camara En Mano -televisiosarjasta sekä Revista Hombre -lehden sivuilta. Jessican veikataan olevan yksi vuoden 2013 kuumimmista mallitulokkaista.