Ke$halle tappouhkaus: ”Verinen veitsi postissa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Useammallakin hitillä musiikkilistat pari vuotta sitten valloittanut amerikkalainen poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, on ollut viime kuukausina otsikoissa lähinnä ulkomusiikillisista syistä. Neitokainen julkaisee paljon rohkeita kuvia Twitter-blogissaan, jota seuraa yli kolme miljoonaa fania.

Nyt 25-vuotias poptähti paljasti saaneensa tappouhkauksen hullulta ja sekopäiseltä ihailijaltaan. Kesha järkyttyi taannoin postia avatessaan, kun erään paketin sisältä löytyi verinen veitsi ja tappouhkaus. Naisen mukaan hän yritti unohtaa pelottavan paketin sisällön, mutta se on silti jäänyt vaivaamaan hänen mieltään.

– Mikä on oudoin asia, joka minulle on lähetetty? Verinen veitsi. Miesfani sanoi, että hän aikoo kidnapata minut, jos en halua häntä. Koko juttu pelottaa minua, Kesha kertoi NME-lehdelle.

Kesha tunnetaan musiikkinsa lisäksi erikoisista tempauksistaan ja asuvalinnoistaan. Neitokainen muun muassa on julkaissut verkossa kuvan, jossa hän virtsaa kadulle. Poptähti nautti taannoin virvoitusjuomaa ihmisen sydämestä, kun hän oli keikalla Sydneyssä.

Kesha sai vuonna 2005 levytyssopimuksen, mutta hänen läpimurtonsa tapahtui vasta vuosia myöhemmin. Poptähden Animal-debyyttialbumi nousi hittilistojen kärkeen. Neitokaisen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ykköshitit Tik Tok ja We R Who We R sekä Blow. Hän julkaisee pian Warrior-albumin, jota on työstänyt muun muassa ruotsalainen hittituottaja Max Martin sekä The Black Eyed Peas -tähti Will.i.am.