Nicole Coco Austin poseerasi Hudson-joella

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnetaan parhaiten hip hop -tähti Ice-T:n vaimona, mutta paparazzien rakastama neito on onnistunut jo varsin hyvin rakentamaan uraa julkisuudessa. Äskettäin muodokkaan kaunottaren kerrottiin tähdittävän omaa Peepshow-burleskiesitystä.

Nyt uhkea Coco julkaisi YouTube-kanavallaan itse kuvaamansa videon, jossa hän päivittää Sandy-hurrikaanin tilanteen. New Jerseyssä oleileva kaunotar oli verhoutunut säätiedotteessaan minikokoiseen mustaan toppiin, ja hänen jättikokoiset rintansa näyttävätkin videolla pursuavan siitä miltei ulos.

– Hudson-joen toisella puolella on New York. Kaduilla ei ole ihmisiä kaupunki on suljettu. Tuuli on aivan hullu, olen läpimärkä. Housuni ovat märät, kertoo Coco videolla.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja videoilla. Glamour-malli on saavuttanut fanisuosiota viime aikoina rohkeilla Twitter-kuvilla, joissa Coco nähdään yleensä enemmän tai vähemmän paljastavissa asukokonaisuuksissa. Kaunotar on tähdittänyt vuodesta 2011 lähtien miehensä kanssa Ice Loves Coco -realitysarjaa.