Disney-hottis lenkillä pikkusiskonsa kanssa – paparazzi iski heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn huippusuosittujen High School Musical -teinielokuvien myötä suursuosioon aikanaan noussut 23-vuotias Vanessa Hudgens tuli nuorempana kertaheitolla maailmanlaajuisesti tunnetuksi alastonkuviensa merkeissä.

Viime aikoina Vanessa ja hänen pikkusiskonsa Stella on kuvattu useita kertoja yhdessä, ja pikkusisko on itsekin julkaissut bikinikuviaan Twitter-blogissa. Nyt siskokset kuvattiin kuntoilemassa yhdessä.

Nykyään Vanessa Hudgens seurustelee 20-vuotiaan näyttelijän Austin Butlerin kanssa. Äskettäin Vanessa sai kuvattua elokuvan Spring Breakers. Viime syksynä näyttelijä-laulaja kiinnitettiin Frozen Ground -murhaelokuvaan, jossa hän näyttelee sarjamurhaajan uhria. Neitokainen nähdään valkokankaalla myös elokuvissa Gimme Shelter ja Journey 2: The Mysterious Island. Taannoin Vanessa poseerasi Candie’s-vaatemalliston mainoskuvissa pienessä hameessa ja bikineissä.