Bond-fani vaihtoi nimensä – uusi nimihirviö ihmetyttää maailmalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkisuuden henkilöiden tiedetään antavan lapsilleen mitä erikoisempia nimiä, esimerkiksi Hollywood-tähti Uma Thurman nimesi tyttövauvansa Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman-Bussoniksi. Nyt eräs brittinainen on koonnut itselleen vielä vaikuttavamman nimihirvityksen kuuluisien Bond-tyttöjen mukaan.

Hänet tunnettiin ennen Emma Louise Hodgesina, mutta tätä nykyä sama neitokainen kulkee nimellä Miss Pussy Galore Honey Rider Solitaire Plenty O’Toole May Day Xenia Onatopp Holly Goodhead Tiffany Case Kissy Suzuki Mary Goodnight Jinx Johnson Octopussy Domino Moneypenny. 28-vuotias Miss Moneypenny halusi vaihtaa nimensä 14 Bond-tytön mukaan, koska hän on James Bond -elokuvien suuri fani.

Moneypenny on aina unelmoinut tulevansa yhdeksi Bond-tytöistä, ja nyt hän toteutti unelmansa hurjalla nimenmuutoksellaan. Sinkkunainen toivoo myös löytävänsä tosielämän James Bondin nimensä avulla. Baarimikkona työskentelevä birminghamilainen neito kertoo valinneensa päänimekseen Miss Moneypennyn, koska hän on pohjimmiltaan kiltti tyttö.

Nainen kertoo hänessä olevan myös villimpi puolensa, jolloin muutkin nimet sopivat hänelle. Moneypennyn suosikki neljästätoista Bond-tytöstä on Britt Ekland, joka esiintyy Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa -elokuvassa. Neito kertoo tähtäävänsä nimenmuutoksellaan kaikkien aikojen Bond-tytöksi.

– Monet miehet vaihtavat nimensä James Bondiksi, mutta kukaan nainen ei ole tehnyt samaa Bond-tytöille – ainakaan tässä laajuudessa. Olen aina unelmoinut tulevani Bond-tytöksi. Nyt olen sellainen, kertoi Miss Moneypenny Daily Mail -sivustolle.