Hurrikaani tuhosi hittisarjojen kuvauspaikkoja – tuotannot ongelmissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvalloissa parin vuorokauden ajan riehunut Sandy-myrsky on tehnyt tuhojaan laajalla alueella, mutta suurimmat menetykset on nähty kuitenkin New Yorkin, New Jerseyn ja Washingtonin alueilla. Nyt myrskyn kerrotaan tuhonneen kuuluisien televisiosarjojen kuvauspaikkoja.

Hurrikaani aiheutti muun muassa massiivisen tulipalon, joka tuhosi 50 kotia Queensin alueella New Yorkissa. Tulipalo teki pahaa jälkeä muun muassa Seinfeld ja Rescue Me -hittisarjojen kuvauspaikoille. Se tuhosi myös huoneiston, jossa kuvattiin Woody Allenin vuoden 1987 Radio Days -elokuva.

Monien televisiosarjojen kuvaukset ovat myös kärsineet ongelmista, ja ne on jouduttu keskeyttämään myrskysään ajaksi. Näihin lukeutuvat muun muassa tv-sarjat 30 Rock, The Good Wife ja Kova laki -sarjan spinoff-versio Special Victims Unit. Niin ikään Russell Crowen tähdittämän Noah-elokuvan kuvaukset Long Islandilla on pistetty hetkeksi jäihin.

Sandy iski Yhdysvaltojen itärannikkoon voimalla, joka on surmannut ainakin toistakymmentä ihmistä ja jättänyt miljoonat ilman sähköä. Tuhojen arvioidaan olevan jopa 40 miljardia euroa.