Vaimo harrasti seksiä alaikäisen tytön kanssa – aviomies seurasi Skypestä

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Parisuhteet joutuvat kovalle koetukselle, jos toinen osapuoli pettää suhteessa. Aika ajoin kyseiset tapahtumat päätyvät myös uutisoinnin aiheiksi. Nyt eräs amerikkalaissotilas seurasi Skype-palvelun kautta, kun hänen vaimonsa harrasti seksiä alaikäisen tytön kanssa.

22-vuotias Shawn Ramo sai elämänsä näytöksen ollessaan komennuksella Afganistanissa. Hänen 21-vuotias Jessica-vaimonsa harrasti suuseksiä 15-vuotiaan tytön kanssa. Sessio välittyi aviomiehelle Skype-palvelun videochatin kautta.

Rikos tapahtui parin kotona Fort Drumissa vuoden 2011 heinäkuussa. Newyorkilainen pariskunta on nyt pidätetty tiistaina syytettynä lapsen hyvinvoinnin vaarantamisesta ja lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Vielä ei ole selvää, millainen suhde avioparilla on hyväksikäyttämäänsä tyttöön, uutisoi Daily Mail -sivusto.