Minne bikinisi jäivät, Ke$ha? Rantakuvat päätyivät nettiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Musiikkilistat pari vuotta sitten valloittanut amerikkalainen poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, on ollut viime kuukausina otsikoissa lähinnä ulkomusiikillisista syistä. Neitokainen julkaisee paljon rohkeita kuvia Twitter-blogissaan, jota seuraa yli kolme miljoonaa fania.

Parhaillaan 25-vuotias poptähti on promokiertueellaan Australiassa, jossa hän ehti työkiireiden ohella testaamaan myös uimarannan tarjontaa. Bikinien sijaan Ke$ha verhosi kuitenkin vartalonsa jotain syystä uikkareihin, vaikka hänen vartalonsa näyttää upealta myös paljastavammissa bikineissä.

Kesha sai vuonna 2005 levytyssopimuksen, mutta hänen läpimurtonsa tapahtui vasta vuosia myöhemmin. Poptähden Animal-debyyttialbumi nousi hittilistojen kärkeen. Neitokaisen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ykköshitit Tik Tok ja We R Who We R sekä Blow. Warrior-albumia on työstänyt muun muassa ruotsalainen hittituottaja Max Martin ja The Black Eyed Peas -tähti Will.i.am. Kesha tunnetaan myös erikoisista tempauksista ja asuvalinnoista. Neitokainen muun muassa on julkaissut verkossa kuvan, jossa hän virtsaa kadulle.