Tuhannet suomalaiset vuodattivat kyyneleitä – Vain elämää kosketti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat ottaneet erittäin hyvin vastaan Nelosen uuden Vain elämää -viihdeohjelman. Hitiksi nopeasti nousseen ohjelman ensimmäinen jakso sai heti valtaisan suosion erityisesti sosiaalisessa mediassa.

Kansainväliseen formaattiin perustuvassa viihdeohjelmassa tunnetut suomalaiset artistit esittävät ruokailun ja aktiviteettien lomassa toistensa kappaleita. Eilen esitetyssä jaksossa teemana oli Kaija Koo ja hänen musiikkinsa. Hänen kappaleitaan tulkitsivat Erin, Cheek, Jonne Aaron, Katri Helena, Neumann ja Jari Sillanpää.

Esitykset vuodattivat tuttuun tapaan sarjan tähtien kyyneleitä, mutta katsojatkaan eivät pysyneet kuivin silmin. Erityisesti Facebookissa tuhannet suomalaiset paljastivat laulajien esitysten saaneen kyynelkanavat vuodattamaan nestettä valtoimenaan. Ensi viikon jaksossa esitetään Jonne Aaronin kappaleita.