Kim Kardashianin bisnekset ongelmissa – nimikiista meikkilinjastosta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Realitytähti Kim Kardashian on seurustellut jo kahdeksan kuukauden ajan räppäri Kanye Westin kanssa, vaikka virallisesti hän on edelleen naimisissa koripalloilija Kris Humphriesin kanssa. Tähtiparin huhuttiin äskettäin suunnittelevan 20 miljoonan dollarin hulppeita ökyhäitä.

Nyt 31-vuotias Kim Kardashian siskojensa Khloen ja Kourtneyn kanssa on kohdannut ongelmia uuden meikkinlinjastonsa tiimoilta. Sisarusten kerrotaan julkaisevan lähiaikoina Khroma-nimisen meikkilinjaston. TMZ-sivuston mukaan linjaston nimi on kuitenkin tuottanut realitysisaruksille päänvaivaa.

Beverlyhillsiläinen Chroma-meikkiyhtiö on nimittäin uhannut sisaruksia oikeustoimilla, jos he eivät muuta linjastonsa nimeä. Ongelmat eivät kuitenkaan lopu tähän, sillä myös Kroma-niminen yhtiö syyttää siskoksia tavaramerkkinsä kopioimisesta. Sivuston lähteiden mukaan Kroma on tavannut Kardashianeiden edustajien kanssa, mutta vielä ei ole selvää, kuinka nimikiista tulee päättymään.

Äskettäin Kimin poikaystävä Kanye West julkaisi esikuuntelupätkän uudesta White Dress -kappaleesta, jonka uskotaan viittaavan pariskunnan tuleviin häihin. Kappaleen nimi tarkoittaa valkoista mekkoa, ja sen sanoituksissakin kerrotaan häistä. Pariskunta on viime aikoina nauttinut toistensa seurasta monilla julkisilla treffeillä. Äskettäin rakastavaiset nähtiin juhlimassa Kimin 32-vuotissyntymäpäiviä.