Näyttelijä The Rock pukeutui supersankari Hulkiksi – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Dwayne ”The Rock” Johnson on tullut tunnetuksi erityisen vauhdikkaista elokuvarooleistaan, joissa raamikas komistus on niittänyt mukavasti menestystä. Taannoin hän teki paluun myös wrestling-kehiin vuosien tauon jälkeen.

Nyt 40-vuotias The Rock nähdään tuoreimmassa Twitter-kuvassaan tunnetuksi hahmoksi muuntautuneena. Näyttelijä on nimittäin maalannut lihaksikkaan vartalonsa vihreäksi, koska hän esittää supersankari Hulkia. Mustaan peruukkiin ja revittyihin farkkushortseihin sonnustautunut tähti juhlisti Halloweenia kyseisessä asussa.

Kuva: Twitter

Dwayne ”The Rock” Johnson on amerikkalainen näyttelijä ja wrestling-tähti, joka teki alunperin läpimurtonsa showpainijana. Monet muistavat hänet lähinnä näyttelijänä televisiosarjoista ja elokuvista. Johnsonin ensimmäinen varsinainen menestysleffa oli vuonna 2002 ensi-iltansa saanut Skorpionikuningas, josta hän sai yli viiden miljoonan tilin. Vuonna 2013 The Rock nähdään elokuvissa Pain and Gain ja Fast and the Furious 6.