Miljonäärifanilla 007-ökyhäät – naimisiin James Bondin lentokoneessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Uusimman Skyfall-elokuvan julkaisun jälkeen monet James Bond -fanit ovat päässeet otsikoihin erilaisilla tempauksillaan. Eräs naisfani esimerkiksi kertoi äskettäin muuttaneensa nimensä 14 Bond-tytön mukaan.

Nyt eräs miljonäärifani on järjestänyt 007-tyyliset ökyhäät, joissa seremonia tapahtui aidossa Bond-lentokoneessa. 23-vuotias bisnesmies Abdul Hasan halusi järjestää morsiamelleen Layla Khatunille ikimuistoiset häät, joten hän keksi tuoda tilaisuuteen aidon agenttiteeman. Mies oli vuokrannut käyttöönsä kolme James Bond -elokuvissa käytettyä lentokonetta ja muun muassa Daniel Craig -imitaattorin.

Häävalat pari lausui toisilleen Sean Conneryn käyttämässä Goldfinger-elokuvan lentokoneessa. Häävastaanotossa 200 kutsuvierasta saivat puolestan nauttia upeasta juhlatunnelmasta Boeing 747 -koneessa, joka nähtiin Daniel Craigin tähdittämässä Casino Royale -elokuvassa. Hääpari pyyhkäisi häämatkalleen Pierce Brosnanin käyttämällä Goldeneye-elokuvan helikopterilla.

– Sanoin hääsuunnittelijoille, että haluamme mennä naimisiin James Bondin tyylillä. Haluamme erityisen päivän, joka on todella erilainen. Luulen, että nyt saamme sen, kertoo Abdul Hasan Daily Mail -sivustolle.

Ferrareiden ja Lamborghini-autojen maahantuojana omaisuutensa tienannut Hasan on katsonut kaikki Bond-elokuvat lukuisia kertoja. Hän tunnustautuu myös uusimman Skyfall-elokuvan faniksi. Parin häälomakohde lienee agenttitunnelmaan sopiva, mutta sen sijainti on vielä salainen.