Tyttöbändiläinen karisti raskauskilot – on nyt todellista silmänruokaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti ja televisiojulkkis Myleene Klass tuli aikoinaan tunnetuksi suositusta Hear’Say -yhtyeestä. Sittemmin jo hajonneen bändin laulajatähti on tehnyt myös menestyksekästä uraa muiden muassa näyttelijänä, pianistina ja mallina.

Äskettäin Myleene ikuistettiin lomailemassa Barbadoksella yhdessä aviomiehensä Graham Quinnin ja lastensa Avan ja Heron kanssa. Nyt kaunotar on jo palannut arkeen, ja esitellyt Lontoossa sijaitsevassa Debenhamns-kaupassa omaa nimeään kantavan Myleene Klass Nails -kynsimalliston.

33-vuotias Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Yhtyeen debyyttisingle rikkoi ennätykset 1,3 miljoonalla myydyllä kappaleella, ja yhtyeen albumi myi myöhemmin sekin 1,2 miljoonaa pelkästään Britanniassa. Yhtye hajosi kuitenkin sen jäsenten riitoihin jo samana vuonna. Myleene Klass suuntasi yhtyeen hajoamisen jälkeen soolouralle, jossa hän julkaisi kaksi sooloalbumia.