Nainen yritti 30 vuotta lasta – sai 61-vuotiaana kaksoset!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jotkut epäonnekkaat pariskunnat kärsivät hedelmättömyydestä, eivätkä he useiden yritystenkään jälkeen saa jälkikasvua alulle. Silloin tällöin ihme kuitenkin tapahtuu, ja usein silloin kun sitä vähiten odottaa.

Nyt 61-vuotias brasilialainen nainen on saanut kaksoset 30 vuoden yrittämisen jälkeen. Antonia Asti -nimistä naista pidetään Etelä-Amerikan vanhimpana ensisynnyttäjänä. Hän käytti 10 vuotta vanhoja alkioita tullakseen raskaaksi.

Nainen luuli jo toivonsa lapsen saamisesta menneen yrittäessään adoptoida pienokaista 50-vuotiaana. Hänet nimittäin tyrmättiin tuolloin liian vanhana äitinä. Pettymys kääntyi kuitenkin onnen kyyneliin oman jälkikasvun myötä.

– Olen täysin kykenevä kasvattamaan lapsia, kertoo Antonia Asti Female First -lehdelle.

Antonian ja hänen aviomiehensä Joen kaksoset syntyivät keisarinleikkauksella. Pienokaiset painoivat syntyessään vain 907 grammaa. He joutuvatkin olemaan sairaalassa, kunnes saavuttavat vastasyntyneen ideaalipainon.