Nike-mainoskuvauksissa riitti silmänruokaa – tältä näytti kulissien takana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Crissy Teigen lienee suurimmalle osalle suomalaisista vielä varsin tuntematon nimi, mutta parin vuoden päästä tilanne voi olla jo täysin toinen. Vielä nykyisin hänet tunnetaan lähinnä poptähti John Legendin kihlattuna.

Pian Crissy Teigen nähdään miljoonilla televisioruuduilla ja lehtien sivuilla, sillä hän kuvaa parhaillaan näyttävää mainosta Nike-yhtiölle yhdessä Eddie Myrphyn veljen Charlie Myrphyn kanssa. Paparazzi tallensi kuvausryhmän viettämässä kuvaustaukoa Raleigh-hotellilla Miamissa.

26-vuotias amerikkalainen Crissy Teigen on malli, jonka juuret ovat sekä Thaimaassa että Norjassa. Hän teki näyttävän debyytin vuonna 2010 poseeraamalla Sports Illustrated -lehden arvostetussa uimapukunumerossa. Sittemmin Teigen poseerannut lukuisissa kuvauksissa, mutta varsinainen läpimurto on vielä antanut odottaa itseään. Mallikaunotar on kihloissa poptähti John Legendin kanssa.