Leonardo Di Caprio erosi supermallista – tämän unelmavartalon hän menetti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen Hollywood-tähti Leonardo DiCaprio tunnetaan viehtymyksestään pitkäsäärisiin blondeihin. Muun muassa Bar Refaelin, Gisele Bundchenin ja Blake Livelyn kanssa deittaillut miekkonen on ollut viimeisen vuoden ajan kimpassa mallikaunotar Erin Heathertonin kanssa.

Kuva: Splash

Nyt näyttelijäkomistuksen kerrotaan kuitenkin eronneen 23-vuotiaasta Victorian enkelistä. Parin lempi leiskahti joulukuussa 2011, jolloin julkisuudessa alkoi liikkua ensimmäisiä huhuja heidän romanssistaan. Lähteen mukaan pari erosi jo muutamia viikkoja sitten ystävällisessä hengessä. Victoria’s Secret -alusvaatemerkin mallina tunnettu Erin on melkoinen viettelijätär, jonka voi todeta Staran kokoamasta kuvakoosteesta.

Kuva: Splash

Erin Heatherton löydettiin malliuralla varsin klassisella tavalla, kun mallitoimisto rekrytoi hänet listoilleen Miamissa sijaitsevalta uimarannalta. Varsinaista uraa Erin on tehnyt New Yorkissa, ja ehtinyt tähän mennessä poseerata muiden muassa Carolina Herreran, Dolce & Gabbanan, Ferren ja Marc Jacobsin muotinäytöksissä. Erin on komeillut aiemminkin useiden lehtien kansikuvissa.