Facebook kaatui jälleen? Ei päästänyt käyttäjiä sisään

Digi · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook ilmoitti taannoin, että sillä on jo yli miljardi kuukausittaista käyttäjää. Maailman suurin sosiaalinen media ei kaikesta huolimatta ole turvassa teknisiltä ongelmilta.

Pari viikkoa sitten lukemattomat suomalaisetkin käyttäjät saivat huomata, kuinka koko palvelu katosi yllättäen verkosta useaksi tunniksi. Selaimen ruutuun tuli tutun sinisävyisen palvelun sijaan vain ilmoitus, että palvelinta ei löydetä.

Tänään monilla yhteisöpalvelun suomalaisilla käyttäjillä on jälleen ollut ongelmia päästä kirjautumaan sisään palveluun päivittämään kuulumisiaan ja lukemaan muiden kuulumisia. Ongelmia oli iltapäivällä erityisesti kello 14 – 15 aikaan.

Ongelman syystä ja laajuudesta ei ole tietoa. Monet käyttäjät ovat ihmetelleet kuinka maailman suurin yhteisömedia voi kaatua näin yllättäen. Toisaalta esimerkiksi Twitter on kärsinyt jo pitkään lyhyistä katkoksista ruuhka-aikoihin, joten mitään kovin yllättävää se ei ole.