Heidi peppu pystyssä rannalla – vartalosta ei silikonia puutu!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina maailmankuuluksi realityjulkkikseksi noussut Heidi Montag tuli alunperin tunnetuksi suositusta The Hills -realitysarjasta. Sarjan päätyttyä hän ajautui ongelmiin toisensa perään, kun lehtien mielenkiinto lopahti, eikä muita töitä löytynyt.

Taannoin Heidi solmi 15.500 dollarin, eli 13.000 euron, sopimuksen esiintymisestä Crazy Horse III -strippiklubilla. Nyt ihmis-Barbie on esitellyt lukemattomien kauneusleikkaustensa tuloksia keikistelemällä peppu pystyssä rannalla Santa Monicassa.

25-vuotiaan uhkean kaunottaren uutisoitiin taannoin kirjoittavan itsestään omaelämäkerran. Kauneusleikkauksistaan tunnettu tähti aikoo paljastaa kirjassaan törkyisiä salaisuuksia myrskyisästä avioliitostaan. Hän aikoo myös paljastaa yksityiskohtia muutaman vuoden takaisesta dramaattisesta ulkonäkömuutoksestaan. Heidi yllätti vuonna 2009 teettämällä itselleen peräti kymmenen plastiikkakirurgista leikkausta yhden päivän aikana. Kaunottaren vartalo ja kasvot kokivatkin varsin radikaalin muodonmuutoksen.